www.deboerepleats.nl


(Echtenerbrug)

Hou je meer van een sprookjesfeestje of samen op zoek naar de schat van de Boerepleats.. Of misschien vind je het leuker om gezellig samen te komen knutselen.. Natuurlijk kun je ook even met de dieren knuffelen!!!


Het Hans en Grietje feestje is tot negen jaar, dit feestje is ingekleed in het sprookjes thema. Aan de hand van een kiezelsteentjes spoor komen de kinderen uit bij het snoephuisje van de heks, dit is boven op de speelzolder.
Aan het huisje hangen 6 koekjes met kleine opdrachtjes.

Het schatzoek feestje is voor de leeftijd van 6 t/m 11 jaar. Met een schatkaart in de hand ga je op zoek naar goudstukken.
Onderweg zijn er opdrachtjes en gaan ze een mooie vlag maken... is het spoor helemaal gevolgd en de spaarpot gevuld, dan kunnen ze de sleutel kopen om vervolgens op zoek te gaan naar de schatkist...

De kosten voor deze feestjes zijn € 9,50 per kind.

Bij het knutselfeestje heeft u keuze uit 3 verschillende knutselwerkjes.
Er is keuze uit een sokpop, figuren beplakken of schilderen of bloempot schilderen voor buiten of binnen. De kosten hiervoor zijn € 11.00 per kind.

Alle feestjes zijn inclusief ranja, wat lekkers, poffertjes, pannenkoek of een broodje knakworst voor de feestgangers en een cadeautje voor de jarige! Voor de begeleiders staat er een kopje koffie klaar!

Meer informatie, dan kun je ons mailen: info@deboerepleats.nl of bezoek onze website De Boerepleats.

Klik hier om een reactie te geven

Klik hier om terug te gaan naar de pagina met kinderfeestjes in Friesland.