Verjaardagversiering: een broche of een medaille

Een verjaardagversiering voor je kind in de vorm van een vilten broche of medaille zorgt voor een echt verjaardagsgevoel van je kind. De meeste kinderen vinden het leuk als iedereen meteen kan zien dat hij/zij jarig is. Bovendien kan iedereen gelijk zien hoe oud je kind is geworden.

De meeste kinderen houden er niet van de hele dag een verjaardagsmuts op te zetten. Een verjaardagsbroche of -medaille spelt je op of doe je om en je hebt er de rest van de dag geen last van. Het leuke ervan is verder dat ik hem kan maken in kleuren die passen bij je kleding.

Voor jongens maak ik een medaille die ze om kunnen hangen. Voor meisjes maak ik een broche die ze op kunnen spelden. Een verjaardagsversiering in de vorm van een broche of medaille maak ik in drie kleuren, met witte cijfers erop.

verjaardagbroche

Op het formulier hieronder kun je aangeven in welke drie kleuren je de broche of medaille wilt hebben. Ook de volgorde kun je aangeven, door eerst de kleur van de bloem te noemen, daarna de kleur van het rondje en als laatste de kleur van het gekartelde rondje (zie foto).

De prijs van een broche of medaille is € 3,95, inclusief verzendkosten.

Een vilten medaille of broche is ook leuk om te geven als cadeautje. Denk er wel aan dat je het kind het cadeautje de dag ervoor of op de ochtend van de verjaardag zelf geeft. Ook is het makkelijk en voor weinig geld op te sturen, dus als je een nichtje of neefje of vriend(innet)je verder weg hebt wonen, heb je een leuk betaalbaar cadeautje.

verjaardagmedaille

Ik weet zeker dat je met deze verjaardagsbroche of -medaille een kind heel blij kunt maken!

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Jongen
Meisje

Please enter the word that you see below.

  

Van "verjaardagversiering" terug naar de homepage

Reacties

Wil je je reactie geven op deze pagina, dan kun je dat hieronder doen.