Survivalparcours, pannenkoeken bakken bij het kampvuur of boogschieten.

door Leef Outdoor
(Warffum, Groningen)

Opzoek naar kinderfeesten met survival, boogschieten, vlotvaren, outdoor cooking etc. In Warffum in de provincie Groningen biedt Leef Outdoor een aantal leuke activiteiten aan voor kinderen van 10 tot maximaal 14 jaar.


Voor meer informatie of het boeken van een feest kijk op:
kinder-survivalfeest

Wij hebben op dit moment een aantal vaste pakketten waarbij uit verschillende zaken gekozen kan worden.

Zo hebben we twee kinderfeesten die zo'n 2 uur in beslag nemen. Deze zijn inclusief activiteiten, begeleiding, ranja en taart. En we hebben een feest die drie uur duurt. Hier zit ook nog het pannenkoeken bakken bij.

De feesten die twee uur in beslag nemen:

Feest 1 Survivalpakket kids basic 1
De kinderen gaan boogschieten en het survival parcours doen. Dit gebeurt onder begeleiding van een instructeur. Het survivalparcours bestaat uit verschillende hindernissen die genomen moeten worden. Lekker actief maar soms ook pittig.

Feest 2 Survivalpakket kids basic 2
Naast het survivalparcours ga je hier ook aan de slag met het bouwen van een grootvlot. Dus droge kleren mee!

Deze feesten zijn inclusief ranja en taart en zijn te boeken vanaf minimaal 10 kinderen. Kleinere groepen zijn ook welkom natuurlijk maar zullen wel het start tarief moeten betalen van €135,- dit is dan voor het twee uur durende kinderfeest. Extra kinderen betalen €12.50

Feest 3 Survival, gps-tocht en outdoor cooking
Dit feest bestaat uit drie onderdelen. Het survivalparcours, waarbij verschillende hindernissen goed moeten worden afgelegd. Een GPS-speurtocht, waar een route in de omgeving is uitgezet en afsluitend met outdoor cooking. Hier worden pannenkoeken gebakken in speciale pannetjes. Dit wordt gedaan bij en rond het kampvuur.
Het laatste feest duurt drie uur. Kosten: Dit pakket kost per groep tot 10 kinderen €175.- extra kinderen €15.00 p.p.

We hopen jullie graag een keer te ontmoeten bij onze locatie. De kinderfeesten vinden plaats op de woensdag en zaterdag. Reservering is noodzakelijk.

Wil je een andere activiteit vraag dan naar de mogelijkheden.


Klik hier om een reactie te geven

Klik hier om terug te gaan naar de pagina met kinderfeestjes in Groningen.