Spanning en avontuur in Best

door Toon Vertier
(Best)

Wat dacht je van een spannend spionage avontuur, een vrolijk kabouterfeest, een griezelige heksentocht of een actief piraten- of prinsessenfeest. Voor elke leeftijdscategorie is wat te doen bij Toon Vertier in het Brabantse Best.


Prinsessenfeest: 4 – 7 jaar
De prins in Sprookjesland is op zoek naar een prinses. Hij gaat binnenkort trouwen maar hij weet alleen nog niet met wie. Daar gaan jullie door middel van een tocht achterkomen. Het programma duurt 3 uur. Dit is inclusief: ontvangst met drankje en iets lekkers, knutselen, schminken, een mooie prinsessentocht door de bossen. Daarnaast gaan jullie ook een fotozoektocht doen op een meermansfiets.
Prijs € 10,90 p.p. Optioneel bij te boeken pannenkoeken € 5,- p.p.

Piratenfeest: 4 – 7 jaar
Ergens op zee ligt een schip genaamd de Zeeslag. Kapitein Eénbeen is al een tijd op zoek naar een opvolger voor zijn schip. Word jij de nieuwe kapitein?
Daar gaan jullie door middel van een spannende tocht achterkomen. Het programma duurt 3 uur. Dit is inclusief: ontvangst met drankje en iets lekkers, knutselen, schminken, een heuse piratentocht door de bossen. Daarnaast gaan jullie ook een fotozoektocht doen op een meermansfiets.
Prijs € 10,90 p.p. Optioneel bij te boeken pannenkoeken € 5,- p.p.

Kabouterfeest: 4 – 7 jaar
Wist je dat in de de buurt van Toon Vertier kabouters wonen? Althans dat denken we, want we hebben overal kaboutersporen gevonden. Kom er achter hoe de kabouters leven. In de Vleut is altijd wat te beleven. Dit programma duurt circa 3 uur excl. eten. Programma is inclusief onbeperkt ranja voor de kinderen, cakejes versieren/eten, kaboutermutsen en knapzakken schminken, gevulde knapzak voor onderweg, diverse kleurplaten, een kaboutertocht door het buitengebied met leuke opdrachten en attributen. Daarnaast gelegenheid o.a. tot spelen in de speeltuin.
Prijs € 8,75 p.p. Optioneel bij te boeken: tafelfriet (friet+snacks) € 4,50 p.p.

Heksentocht: 6 – 8 jaar
Er gebeuren rare dingen in de donkere landschappen van het Groene Woud. Al eeuwen lang leeft er in de Vleut een oude heks. Het is tijd voor een nieuwe opvolger. Het programma duurt circa 3 uur excl. eten. Programma is inclusief onbeperkt ranja voor de kinderen, cakejes versieren en eten, heksenbezems maken, schminken, een spannende heksentocht door het buitengebied met leuke opdrachten en attributen.
Prijs € 8,75 p.p. Optioneel bij te boeken: tafelfriet (friet+snacks) € 4,50

Spionage avontuur: 8 – 11 jaar.
Samen met je vriendjes ga je een spannende missie doen in het buitengebied. Alleen niemand mag dit weten dus mondje dicht. De bedoeling is dat jullie een ingewikkelde misdaad gaan oplossen. Dit programma duurt circa 3 uur excl. eten. Het programma is inclusief onbeperkt ranja voor de kinderen, ontvangst met lekkere cakejes, GPS instructie, spannende opdrachten en attributen, diverse verkleedaccessoires en gelegenheid tot spelen in de speeltuin.
Prijs € 8,75 p.p. Optioneel bij te boeken: tafelfriet (friet+snacks) € 4,50
Kijk voor meer informatie op Toon Vertier.

Klik hier om een reactie te geven

Klik hier om terug te gaan naar de pagina met kinderfeestjes in Noord-Brabant.