Pinata's van Pinatagigant

Op zoek naar een leuke activiteit of een origineel cadeautje voor een kinderfeestje?


Kijk dan snel op Pinatagigant voor prachtige en 100% handgemaakte Pinata's! Deze Pinata's zijn Fair Trade en steunen een kleine community in Zuid-Afrika bij het opbouwen van een beter bestaan! Daarnaast worden alle Pinata’s op Pinatagigant ook nog eens gemaakt van gerecycled papier! Dat scheelt weer een flinke boom!

Je vindt bij ons een Spongebob of Kenny Pinata (Southpark), maar ook veel leuke dieren zoals een leeuw, giraffe of zebra! Of ben je misschien bezig met het organiseren van een griezelfeestje en op zoek naar een Heksen Pinata? Dan kan je bij ons je slag slaan! En niet onbelangrijk…. Wij verkopen ook nog leuke en toepasbare snoepjes om de Pinata mee te vullen. Denk hierbij aan lekkere Spongebob kauwgompjes, knetter lolly’s, zoete vlinders, stoere gouden (chocolade) munten voor een piratenfeestje (en natuurlijk schatkist of piraten Pinata), snoep vleermuizen, krokodillen en kikkers…. Kortom, alles voor een super Pinata feestje!

Omdat onze Pinata’s allemaal stuk voor stuk handgemaakt zijn, zijn ze altijd uniek. Ze zijn ook een heel stuk groter dan de meeste Pinata’s die in Nederland verkocht worden.

Naast onze Pinata’s verkopen wij op Pinatagigant ook nog mooie wensballonnen die een feestje ook erg bijzonder kunnen maken. Veilig, natuurvriendelijk en spectaculair!

Op Pinatagigant bestel je gemakkelijk en geheel veilig. Je kunt bij ons betalen met Ideal, overschrijving per bank, Klarna en MisterCash. Het pakketje versturen wij met PostNL zodat het altijd netjes aan huis bezorgd wordt. Bestel je voor 16.00 uur, dan heb je het pakket zelfs al de volgende dag in huis! En voor de mensen uit Tilburg en omstreken bieden wij zelfs een GRATIS afhaal mogelijkheid aan.

Heb je vragen over onze producten, onze webshop of over bestellingen? Neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@pinatagigant. Ook kan je ons benaderen via facebook. Daarnaast willen we jullie ook uitnodigen op onze kinderfeest blog, waar wij leuke feest ideëen met jullie delen en op onze feesttips pagina, die beiden met onze partner webshop samen uitgevoerd worden!

Kijk dus snel op Pinatagigant.

Klik hier om een reactie te geven

Klik hier om terug te gaan naar de pagina met kinderfeestjes in Noord-Brabant.