Klimmen in Klimcentrum Alkmaar

Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren in het Klimcentrum Alkmaar! Onder begeleiding van onze instructeurs ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes anderhalf uur lekker klimmen op de klimwand. Met tal van klimroutes tot maar liefst 16 meter hoogte wordt het een kinderfeestje om nooit meer te vergeten. En hoe hoger de routes, hoe moeilijker ze worden… een echte uitdaging dus voor een stoer en avontuurlijk kinderfeestje. Na het klimmen kun je lekker gaan smullen in ons klimcafé met een zakje chips en onbeperkt limonade.


De kosten voor het kinderfeestje zijn € 85,00 (maximaal 10 kinderen). Dit is inclusief professionele begeleiding, het huren van de materialen (klimgordel en zekeringsmateriaal), chips en onbeperkt limonade. Voor volwassenen gratis. De minimale leeftijd voor deelname is 7 jaar.1. Kinderen van 7 tot 10 jaar:
Lekker onder begeleiding van 2 instructeurs zo veel mogelijk klimmen. Makkelijk beginnen en dan….steeds hoger en moeilijker. Ook doen we leuke spelletjes in de klimhal (klimmen met een blinddoek, twister)
2. Kinderen van 10 – 13 jaar.
Zelfstandig leren klimmen en…zekeren! We leggen de technieken uit zodat je samen met een vriend of vriendin kan klimmen en zekeren.
We beginnen op de makkelijke, lage wand. Daarna steeds hoger en moeilijker.
Ook leuk, wedstrijd wie het eerste boven is!

Kijk op Klimcentrum Alkmaar

Klik hier om een reactie te geven

Klik hier om terug te gaan naar de pagina met kinderfeestjes in Noord-Holland.