Kinderfeestje Zeeland -
waar kan ik terecht voor een betaalbaar partijtje?

NB: De verzameling op deze pagina heb ik zelf samengesteld, rekening houdend met de kosten van elk feestje. Vind je dat je site ook op deze pagina thuis zou horen, neem dan contact met me op via het contactformulier. Bied je creatieve kinderfeestjes aan, maar voldoe je niet aan mijn kostencriterium (maximaal € 6,50 per kind), dan kun je je site wel laten opnemen op een aanvullende pagina met kinderfeestjes in Zeeland.

Walcheren

 • Langejan in Middelburg beklimmen:
  De Lange Jan in Middelburg beklimmen: dat kan een leuke uitdaging voor een verjaardagspartijtje zijn. De toren is 90,5 meter hoog, en je moet 207 treden op voordat je boven bent!
  Kosten: € 4,00 per kind
  Geschikt voor: kinderen vanaf 5 jaar

 • Kinderboerderij de Klepperhoeve:
  Op kinderboerderij de Klepperhoeve in Middelburg worden verschillende kinderfeestjes georganiseerd, zoals een klompenspeurtocht, werken op de boerderij, levend ganzenbord, boerengolf en knutslen en nog veel meer. Ook is er de mogelijkheid om op de zolder een eigen feestje te organiseren.
  Kosten: vanaf € 5,00 per kind (minimale prijs € 25,00), huur zolder: € 15,00 per uur
  Geschikt voor: kinderen vanaf 4 jaar

 • Terra Maris:
  Terra Maris is het museum voor natuur en landschap van Zeeland dat is ondergebracht in de voormalige orangerie van kasteel Westhove (tussen Oostkapelle en Domburg). In en om dit museum worden heel wat activiteiten georganiseerd die erg geschikt zijn voor een verjaardagspartijtje. Kijk voor een overzicht op de site.
  Kosten: € 27.50 - € 35.00 per groep (exclusief entree museum à € 3,50 per kind)
  Geschikt voor: kinderen van 4 t/m 12 jaar

koetserijfeestje

Zuid-Beveland

 • Ambachtscentrum Goes:
  Het Ambachtscentrum in Goes is een verzameling ateliers midden in het stadsrecreatiepark. Er is bijvoorbeeld een smidse, een glasatelier, een handweverij, een viltatelier en nog veel meer. Op woensdagmiddag kun je hier terecht voor een creatief kinderfeestje: dieren boetseren, een sleugelhanger maken, kaarsen maken, etc.
  Kosten: vanaf € 2,50 per kind
  Geschikt voor: kinderen van ongeveer 5 t/m 12 jaar

 • Fruitteeltmuseum:
  In het Fruitteeltmuseum in Kapelle kunnen kinderen hun kinderfeestje houden. De kinderen gaan op ontdekkingstocht in het museum en de museumtuin en mogen daarna een appelmandje knutselen. Reserveren is noodzakelijk.
  Kosten: € 6,00 per kind
  Geschikt voor: kinderen van ongeveer 5 t/m 10 jaar

 • Legofeestje:
  Bij St. Blokje bij blokje in Vlissingen kun je een uniek lego-kinderfeestje op de woensdag- of zaterdagmiddag geven. Je gaat eerst kijken in de expositieruimte om te kijken wat er er allemaal van lego gemaakt kan worden. Daarna mag je zelf gaan bouwen met lego. En als afsluiting ga je met je vriend(innet)jes een leuke legofilm kijken. Deze middag duurt 2 uur. Je krijgt allemaal een beker drinken en de begeleider(s) een kop koffie/thee.
  Kosten: € vanaf 5,00 per kind
  Geschikt voor: kinderen van 4 t/m ongeveer 12 jaar

Schouwen-Duiveland

 • Theetuin de Stokroos:
  Theetuin de Stokroos in Nieuwerkerk biedt verschillende originele activiteiten aan voor een verjaardagsfeestje. De meeste activiteiten zijn boven de € 6,50, maar de Oud-Hollandse spelletjes kun je al doen voor € 6,50
  Kosten: vanaf € 6,50 per kind
  Geschikt voor: kinderen van ongeveer 4 t/m 9 jaar

Zeeuws-Vlaanderen

 • Pierewiet:
  Pierewiet in Nieuwvliet is volgens eigen zeggen de 'leukste knutsel- en speelplaats van Nederland'. En natuurlijk kun je daar dan ook voor een verjaardagsfeestje naar toe. Met het verjaardagsarrangement MiniPiere kunnen de kinderen onbeperkt spelen in de indoor speeltuin en de avonturentuin en krijgt de jarige bovendien een kleinigheidje cadeau.
  Kosten: € vanaf €5,00 per kind
  Geschikt voor: kinderen van ongeveer 4 t/m 11 jaar

 • Themakisten
  Met behulp van een themakist die je bij jou in de buurt kunt ophalen, kun je een super leuk kinderfeestje organiseren met een thema dat je kind aanspreekt.
  Geschikt voor: kinderen van 4 t/m 10 jaar
  Kosten: afhankelijk van wie je de kist huurt (en reiskosten)

Heb je niet gevonden wat je zocht, dan kun je gebruik maken van het zoekvak hieronder om verder te zoeken op internet.

van kinderfeestje Zeeland terug naar de overzichtspagina van regionale kinderfeestjes