Kinderfeestje Utrecht:

NB: De verzameling op deze pagina heb ik zelf samengesteld, rekening houdend met de kosten van elk feestje. Vind je dat je site ook op deze pagina thuis zou horen, neem dan contact met me op via het contactformulier. Bied je creatieve kinderfeestjes aan, maar voldoe je niet aan mijn kostencriterium (maximaal € 6,50 per kind), dan kun je je site wel laten opnemen op een aanvullende pagina met kinderfeestjes in Utrecht.

Utrecht-stad:

 • Speurtocht door het AAMU:
  Het AAMU is het museum voor Aboriginal kunst in Utrecht. Hier kunnen kinderen bij de balie een tas ophalen, met daarin allerlei doe- en luisteropdrachtjes. Er zit o.a. een speurtocht in, een voorleesboek en een spel met opdrachten.
  Kosten: 5,00 per kind (€ 50,00 per groep)
  Geschikt voor: kinderen van 4 t/m 12 jaar

bowlen
 • Bowlen in Utrecht:
  Hotel Mitland had de oudste bowlingbaan van Utrecht, maar is nu een van de meest moderne: met een Music Thrill Vision system, waarmee bowlen ook een beeld-, geluid- en lichtspektakel wordt.
  Kosten: € 21.00 - € 29.50 per baan
  Geschikt voor: kinderen van ongeveer 7 t/m 12 jaar

 • Schaatsen:
  Op de Vechtsebanen in Utrecht kun je prima terecht voor een schaatsfeestje. Op de website vind je de openingstijden. Kosten: € 4,90 per kind. Neem een een arrangement, dan ben je wel duurder uit.
  Geschikt voor: kinderen van ongeveer 6 t/m 12 jaar

 • Domtoren bezichtigen:
  In de Domtoren in Utrecht kun je voor 2 verschillende kinderfeestjes terecht (kijk wel even op de site wanneer deze rondleidingen zijn):

  • Klokken spelen:
   Tijdens dit kinderfeestje leren de kinderen van alles over de klokken, het luiden en het beieren. De kinderen mogen zelf spelen op het kindercarillon.
  • Op zoek naar Sint Maarten:
   Jullie moeten je verzamelen in de RonDom. In de toren mag je je verkleden als ridder of prinses en je gaat dan met de gids de toren beklimmen. Daarna ga je via de Michaëlskapel, de Egmondkapel en de klokkenzolder naar het carillon waar je met elkaar als klein orkest mag meespelen met de melodie.

  De bezichtigingen duren ruim een uur.
  Reserveren van te voren is noodzakelijk.
  Kosten: € 6,50 p. kind, € 9.00 p. volwassene
  Geschikt voor: kinderen van ongeveer 6 t/m 12 jaar. Als begeleiding moet er 1 volwassene per 10 kinderen mee.

 • Dansworkshop:
  Bij dansstudio Sway in Utrecht kun je een dansworkshop volgen met verschillende thema's. Denk aan een move like Michael Jackson-les of hiphop, maar ook breakdance, musical, K3 of misschien heb je zelf een leuk idee?
  In de pauze staat er drinken, chips en snoepgoed op de tafels. Want dat hoort!
  Kosten: €75,00 (dansworkshop, drinken en traktaties, ongeacht het aantal deelnemers)
  Geschikt voor: kinderen van 4 t/m 12 jaar

 • stadsboerderij "De Vosheuvel":
  Stadsboerderij 'De Vosheuvel' is een boerderij in Amersfoort waar je zelf de verjaardag van je kind kunt organiseren. Je krijgt een kist met hulpmiddelen, waaronder eet- en drinkgerei (je moet zelf voor consumpties zorgen) en drie programma's die je kunt gebruiken om het feestje vorm te geven.
  Kosten: € 40,- voor 8 kinderen, € 5,00 per extra kind (voor een feestje zonder begeleiding)
  Geschikt voor: kinderen van 4 t/m 10 jaar

 • Rugzakroutes van kinderboerderij de Veenweide:
  Bij kinderboerderij de Veenweide in Soest kun je zgn. 'rugzakroutes' te leen krijgen waarmee kinderen op onderzoek uit kunnen gaan op het terrein. Er zijn zomer- en winterrugzakken. Ook is er een speeltuin en kunnen de kinderen 's middags de dierenverzorgers meehelpen met het voeren van de dieren.

Themakisten provincie Utrecht:

 • Verkleedkisten:
  Met behulp van een themakist die je bij jou in de buurt kunt ophalen, kun je een super leuk kinderfeestje organiseren met een thema dat je kind aanspreekt.
  Geschikt voor: kinderen van 4 t/m 10 jaar
  Kosten: afhankelijk van wie je de kist huurt (en reiskosten)

 • Eerste Hulp Bij Feestjes:
  EHBF (Eerste Hulp Bij Feestjes) in Leusden komt je te hulp bij kinderfeestjes.
  Hier kun je themakisten huren met originele thema's als: Ik hou van Holland, Minute to win it, Sherlock, discoparty, Expeditie Robinson, Wie is de Mol en Harry Potter.
  Geschikt voor: kinderen vanaf 6 jaar
  Kosten: € 45,00 tot € 65,00 per themakist en eventuele reis- of verzendkosten.

Heb je niet gevonden wat je zocht, dan kun je gebruik maken van het zoekvak hieronder om verder te zoeken op internet.

van kinderfeestje Utrecht terug naar de overzichtspagina met regionale kinderfeestjes