Kinderfeestje Overijssel:
een aantal betaalbare ideeën

NB: De verzameling op deze pagina heb ik zelf samengesteld, rekening houdend met de kosten van elk feestje. Vind je dat je site ook op deze pagina thuis zou horen, neem dan contact met me op via het contactformulier. Bied je creatieve kinderfeestjes aan, maar voldoe je niet aan mijn kostencriterium (maximaal € 6,50 per kind), dan kun je je site wel laten opnemen op een aanvullende pagina met kinderfeestjes in Overijssel.

 • schaatsfeestje

  Sport- en Belevingscentrum De Scheg:
  Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer biedt een compleet dagje uit. Kom zwemmen in het zwemparadijs met glijbanen, wildwaterbaan en IJslandsBadhuis met sauna's. Ga schaatsen op de 400m kunstijsbaan of ijsplein. In het midden van de kunstijsbaan bevindt zich De Speelpool: een winterspeeltuin voor kinderen t/m 12 jaar.
  Kosten zwemparadijs: € 6,10
  Leeftijd: vanaf 3 jaar tot 12 jaar
  Kosten schaatsen & Speelpool (t/m half maart): € 5,40
  Leeftijd: vanaf 3 tot 12 jaar

 • Kinderspeelboerderij 't Hofke:
  Kinderspeelboerderij 't Hofke in Bentelo leent zich uitstekend voor een kinderfeestje. Buiten is een grote omheinde speeltuin met trampolines, glijbanen, schommels en nog veel meer. Ook zijn er buiten nog een aantal boerderijdieren om te bekijken. Als het regent kunnen de kinderen zich ook prima binnen vermaken in o.a. het ballenbad, met tafelvoetbal, met airhockey en op klim- en klautertoestellen. Zowel binnen als buiten zijn gezellige zitjes. Eigen versnaperingen zijn niet toegestaan.
  Kosten: € 3,00 p.p vanaf 2 jaar
  Geschikt voor: kinderen vanaf 2 t/m 11 jaar

 • Kinderboerderij Dondertman:
  Op kinderboerderij Dondertman in Espelo kun je van alles doen met je kinderfeestje. Er is een speeltuin, er zijn skelterbanen en je kunt knuffelen met de dieren in het knuffelhok. Er zijn verschillende verjaardagsarrangementen, inclusief een rit op een pony!
  Kosten: vanaf €3,95 p.p., afhankelijk van het verjaardagsarrangement
  Geschikt voor: kinderen van 4 t/m 12 jaar

 • Discozwemmen in Sportcentrum Vondersweijde:
  In Sportcentrum Vondersweijde in Oldenzaal kun je heel leuk een kinderfeestje houden. Er is een glijbaan, een waterval, een bruisplateau, een bubbelbank buiten en een turbodouche. Verder is er voldoende speelmateriaal aanwezig. In de schoolvakanties zijn er verschillende aktiviteiten.
  Kosten: € 4,15
  Geschikt voor: kinderen van 4 t/m 12 jaar

 • zwemfeestje
 • Zwembad Tijenraan:
  Zwembad Tijenraan in Raalte is een geschikte locatie voor een kinderfeestje. Er is een bubbelbad, een glijbaan en een stroomversnelling. Het zwemfeestje is alleen van maandag t/m vrijdag en op zondag. Op bepaalde zaterdagen is er tussen 17.00 en 19.00 uur de mogelijkheid tot discozwemmen. Het kinderfeestje is inclusief feestpatat en een ijsje.
  Kosten: € 5,35 per kind en op zondag € 6,25. Een disco-arrangement kost € 6,20 per kind.
  Geschikt voor: kinderen van ongeveer 7 t/m 12 jaar(zo nodig onder begeleiding!)

 • Speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter:
  Speel- en recreatieboerderij de Flierefluiter in Raalte is een uitermate geschikte locatie voor een kinderfeestje.
  Op het terrein is een kinderboerderij met veel verschillende dieren die je mag aanraken en/of aaien. Ook is er een binnen en buiten speeltuin met veel speelmogelijkheden. Verder is er een apart speelterreintje voor kleine kinderen, een doolhof, een ondiep zwembad, pony's om eventueel op te rijden en kun je (mits beschikbaar) gratis een huifkarrentocht maken.
  Geschikt voor: kinderen vanaf ongeveer 2 t/m 12 jaar. Kosten: € vanaf 5,00 p.p. (tot 2 jaar gratis)

 • Bengeltjes speeldorp:
  In Hengelo kun je voor je kinderfeestje terecht in een overdekte speeltuin met maar liefst 2 apekooien en duizenden blokken waar je uren mee kunt bouwen.
  Kosten: tot 1 jaar gratis
  1-2 jaar € 3,50
  vanaf 2 jaar € 5,00
  Volwassenen € 2,00
  Neem je een verjaardagsarrangement, dan ben je meteen € 7,95 kwijt
  Geschikt voor: kinderen van 1 - 8 jaar

 • Speeltuin Morskieft:
  Speeltuin Morskieft in Reutum is een binnen en buiten speeltuin met schommels, glijbanen, klimtoestellen, trampolines en noem maar op. Kinderen kunnen zich hier tijdens een kinderfeestje prima vermaken.
  Kosten: vanaf €6,00 inclusief ranja, patat en een ijsje
  Geschikt voor: kinderen van 4 t/m ongeveer 10 jaar

 • Bakkerij- en IJsmuseum:
  Het Bakkerij- en IJsmuseum in Hellendoorn verzorgt leuke kinderfeestjes op de woensdagmiddag. De kinderen gaan eerst naar de bakkerij en maken daar met de bakkers een broodje. Tijdens het rijsproces (ca. een uur) gaan ze een speurtocht met 20 vragen door het museum doen.
  Natuurlijk is er iets te eten en te drinken en krijgen ze tot slot een ijsje en....... hun eigen vers gebakken broodje!
  Kosten: ongeveer € 6,50 per kind
  Geschikt voor: kinderen vanaf 8 jaar

 • Kids City:
  Kids City in Borne is een binnenspeeltuin voor kinderen. Het is een gigantisch piratenschip, die uit 3 verdiepingen bestaat met wel 50 attracties. Er is een kidsbios, een kinderdisco en een piratenmuseum. Een prima locatie voor een kinderfeestje
  Kosten: kinderen € 1,95 (een verjaardagsarrangement kost meer dan € 6,00)
  volwassenen € 4,95

 • Speelparadijs Giga Konijnenhol:
  In Beerze vlakbij Ommen ligt recreatiepark de Beerze Bulten. Het 'Giga Konijnenhol` is een overdekt en ondergronds speelparadijs. Je kunt er ravotten op de bovenverdieping, knutselen en spelletjes doen op de benedenverdieping. Verder is er ook nog een meeleeftheater. Dus prima geschikt voor een kinderfeestje. En je bent niet afhankelijk van het weer.
  Kosten: kinderen € 6,00. Voor een verjaardagsarrangement ben je meer dan € 6,00 kwijt.
  Volwassenen € 2,50
  Geschikt voor: kinderen van ongeveer 3 t/m 10 jaar

 • dierentuin
 • Natuurdiorama Holterberg:
  Natuurdiorama Holterberg in Holterberg (Sallandse heuvelrug) heeft verschillende spannende speurtochten voor een kinderfeestje. Je kunt kiezen uit b.v. het Piet Bos Partijtje, de Nature experience of Dierengek. Bij elk kinderfeestje zit een cadeautje voor de jarige, ranja en wat lekkers bij Natuurdiorama Holterberg.
  Kosten: € vanaf € 3,75 p.p.
  Geschikt voor: kinderen van ongeveer 6 t/m 10 jaar

 • Boerengolf:
  In Rheeze/Hardenberg kun je met je kinderfeestje boerengolven bij de familie Veurink. Je speelt het in groepjes van maximaal 5 personen. Welke groep slaat zijn bal in de minste slagen in de emmer?
  Kosten: kinderen t/m 10 jaar € 3,50
  vanaf 10 jaar en volwassenen: € 6,00
  Geschikt voor: kinderen vanaf ongeveer 5 t/m 12 jaar

 • Varen over de Regge:
  Bij Mölke in Zuna/Rijssen kun je een fluisterbootje of een kano huren. Ook kun je een rondvaart maken over het riviertje de Regge. Heel erg leuk voor een kinderfeestje! Kijk op de site voor de tijden en prijzen. Er zijn diverse mogelijkheden.
  Kosten: vanaf € 5,00 per uur.
  Geschikt voor: kinderen die al kunnen zwemmen

 • Themakisten provincie Overijssel:
  Met behulp van een themakist die je bij jou in de buurt kunt ophalen, kun je een super leuk kinderfeestje organiseren met een thema dat je kind aanspreekt.
  Geschikt voor: kinderen van 4 t/m 10 jaar
  Kosten: afhankelijk van wie je de kist huurt (en reiskosten)

Heb je niet gevonden wat je zocht, dan kun je gebruik maken van het zoekvak hieronder om verder te zoeken op internet.

van kinderfeestje Overijssel terug naar de overzichtspagina van regionale kinderfeestjes