Kinderfeestje Brabant:
een paar betaalbare ideeën

NB: De verzameling op deze pagina heb ik zelf samengesteld, rekening houdend met de kosten van elk feestje. Vind je dat je site ook op deze pagina thuis zou horen, neem dan contact met me op via het contactformulier. Bied je creatieve kinderfeestjes aan, maar voldoe je niet aan mijn kostencriterium (maximaal € 6,50 per kind), dan kun je je site wel laten opnemen op een aanvullende pagina met kinderfeestjes in Noord-Brabant.

Kinderfeestje Bergen op Zoom

 • Speurtochten in de Markiezenhof:
  Bij het museum De Markiezenhof kun je terecht voor een speurtocht-verjaardagsfeestje. Er is keus uit meerdere speurtochten, voor verschillende leeftijdscategorieën: een speurtocht 'Geheimen aan het Hof', een kermisspeurtocht, een tocht met de titel 'Een koffer vol', een Gevelstenenspeurtocht (door de binnenstad van Bergen op Zoom),'en een speurtocht met de titel 'De Geest'.
  Kosten: € entree 4,50 per kind t/m 12 jaar en een speurtocht voor € 1,50, begeleiders (volwassenen) betalen € 8,50
  Geschikt voor: kinderen vanaf 4 jaar

 • Bosgolf of speurtocht bij Camping de Heide:
  Camping de Heide is de plaats waar je moet zijn voor een partijtje bosgolf of een speurtocht met verschillende (natuur)spellen. Een glas limonade en een verrassing voor onderweg zijn bij de prijs inbegrepen.
  Kosten: € 4,50 per kind (excl. begeleiding)
  Geschikt voor: 6-11 jaar

Kinderfeestje Breda en omstreken

 • Bezoekerscentrum Wolfslaar:
  Bij Bezoekerscentrum Wolfslaar zijn vijf verschillende ontdekkingstochten te koop die heel geschikt zijn om te doen met een groep kinderen, tijdens een verjaardagsfeestje. De tochten duren 1 tot 1,5 uur. Ook worden er knutselworkshops gegeven, maar deze kosten meer dan € 6,50.
  Kosten: € 2,50 per kind
  Geschikt voor: kinderen van 4-10 jaar

 • Feestje op de kinderboerderij:
  Op de MEK-kinderboerderij in Oosterhout kun je kiezen uit 2 kinderfeestjes: het geluidenfeestje of het pootjesfeestje. Tijdens het feestje worden er spelletjes gedaan die allemaal iets met dieren te maken hebben, of met de boerderij. Je gaat zelf (voorzien van een spelletjesmap en een bolderkar met materialen) met je groep kinderen op pad. Na de pauze gaan de kinderen met de dierenverzorgers mee om de beesten te voeren. Als laatste mogen de kinderen (onder voorbehoud!) een ritje op de pony maken.
  Kosten: € 5,00 per kind
  Geschikt voor: kinderen van 4 t/m 10 jaar

kinderboerderij <

Kinderfeestje Tilburg en omstreken

 • Kinderparadijs 't GanzeNest:
  Klimtoestel, ballenbakken, springkussens en een enorme luchtkussenglijbaan: dat alles vind je bij 't GanzeNest in Kaatsheuvel. Kinderen kunnen zich hier veilig uitleven, zowel binnen als buiten.
  Kosten: € 5,50 per kind (vrij spelen); ouders gratis
  Geschikt voor: kinderen t/m 12 jaar

 • Vincents Tekenlokaal:
  In Vincents Tekenlokaal in Tilburg kun je een heel leuk kinderfeestje geven. In het oude tekenlokaal van Vincent van Gogh ga je op verschillende manieren tekenen, zelfs digitaal! Deze digitale tekening stuur je naar huis. Bovendien krijg je nog een tasje met Vincents Cahier, wat te drinken en chips.
  Kosten: € 60,00 per 2 uur (max. 12 kinderen) en 2 volwassenen gratis entree
  Geschikt voor: alle leeftijden

Kinderfeestje Den Bosch en omstreken

glittertattoo
 • Glitter- en/of Kenjitattoo's laten zetten:
  Atelier Puur Geluk in Oss komt op kinderfeesten glittertattoo's en/of Kenji tattoo's zetten. Alle materialen zijn huidvriendelijk en geschikt voor alle leeftijden en voor zowel meiden als jongens.
  Een glittertattoo blijft 3-7 dagen zitten, een Kenji tattoo 2-3 dagen en ze zijn watervast.
  Ze hebben een groot assortiment aan ontwerpen, glitters en strassstenen, dus er is voor iedereen iets leuks bij.
  Kosten: € 30,00 (1 t/m 7 kinderen, € 35,00 (8 t/m 12 kinderen)
  Geschikt voor: kinderen van 4 t/m 12 jaar

Kinderfeestje Eindhoven en omstreken

 • speeltuin-feestje

  Speeltuinvereniging Kabouterdorp:
  Op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag kun je een verjaardagsfeestje houden in Speeltuin Kabouterdorp in Veldhoven (vanaf april). Tijdens het feestje krijg je drinken, chips, snoep, friet met een snack, een ijsje en een verrassing voor de jarige. Deze speeltuin heeft ook een midgetgolfbaan.
  Kosten: € 6,00 per kind
  Geschikt voor: kinderen 4-10 jaar

 • Dorpsboerderij Weverkeshof:
  Op dorpsboerderij Weverkeshof in Nuenen maken de kinderen als kleine 'boerkes en boerinnekes' kennis met het boerderijleven. Het feestje wordt afgesloten met versgebakken pannenkoeken. Er zijn begeleide en onbegeleide kinderfeestjes mogelijk.
  Kosten: € 47,50 voor 10 personen (begeleide kinderfeestjes) en € 37,50 voor 10 personen (voor feestjes zonder begeleiding)
  Geschikt voor: 4-8 jaar

Kinderfeestje Helmond en omstreken

 • Filmhuis Helmond:
  Met je kinderfeestje naar filmhuis de Cacaofabriek in Helmond is ook heel leuk. Kijk voor actuele films en tijden op de website.
  Kosten: € 5,50 per kind
  Geschikt voor: 4-12 jaar

 • Speeltuin (en zwembad) 't Zonnehoekje:
  Speeltuin 't Zonnehoekje in Gemert is een moderne speeltuin met speelzones voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor de allerkleinsten is er zelfs een zwembadje. Tijdens openingstijden kun je in deze speeltuin een kinderfeestje geven en buiten openingstijden kun je de hele speeltuin (met zaaltje en keuken) afhuren!
  Kosten: tijdens openingstijden € 1,50 p.p. en buiten openingstijden € 10,00 per uur + 0,50 p.p.; huur zwembad: € 30,00 extra
  Geschikt voor: kinderen t/m 12 jaar

rollerskate
 • SkateSwing:
  Rollerclub De Oude Molen in Beek en Donk organiseert maandelijks (behoudens de zomermaanden) een gezellige SkateSwing. Een disco op wielen! De rolschaatshal is omgetoverd tot discoparadijs, waar iedereen heerlijk actief vette pret kan beleven. Er is toezicht op de baan en zowel beginnende skeelers/rolschaatsers als degene met wat meer ervaring hebben veel actie en lol.
  De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur.
  Op de website kun je de actuele data vinden en kun je reserveren.
  Kosten: speciaal voor feestjes kun je de Sk8Card kopen voor € 5,95 per persoon (entree, zakje chips, glaasje fris, een ijsje en een snack). Begeleidende ouders zijn vrij van entree.
  Geschikt voor: actieve jongelui vanaf een jaar of 8

 • Themakisten provincie Brabant:
  Met behulp van een themakist die je bij jou in de buurt kunt ophalen, kun je een super leuk kinderfeestje organiseren met een thema dat je kind aanspreekt.
  Geschikt voor: kinderen van 4 t/m 10 jaar
  Kosten: afhankelijk van wie je de kist huurt (en reiskosten)

Heb je niet gevonden wat je zocht, dan kun je gebruik maken van het zoekvak hieronder om verder te zoeken op internet.

van kinderfeestje Brabant terug naar de overzichtspagina met regionale kinderfeestjes