Houdt jouw kind van muziek?

door Rockademy
(Leiden)

Kom dan naar de legendarische muzikale Rockademy kinderfeestjes! Samen met je vrienden(innen) maak je een interactieve reis langs de instrumenten zoals elektrische gitaar, basgitaar, drums, piano, zang en de draaitafels van de DJ. Je gaat gelijk je instrument leren bespelen, je bandje vormen en je eigen liedje maken! Ongeacht of je al een instrument bespeelt. Dat leren wij je en alles is mogelijk! De kinderfeestjes zijn vanaf een jaar of 6/7.


Het feestje duurt 1,5 uur en wordt op zaterdagen gehouden. Tijdens elk feestje vormen we een eigen band met eigen song. De jarige is de bandleider. Na de korte pauze met iets lekkers en een drankje gaan we verder met een dj workshop waarbij iedereen achter de professionele draaitafels mag en leuke prijzen te winnen zijn. Muziek maken is leuk!

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat door zelf muziek te maken het IQ, het abstractievermogen en het analytisch denken van kinderen sterk wordt verbeterd. Het gezamenlijk muziek maken versterkt het groepsgevoel en discipline evenals de sociale en emotionele vaardigheden. Bovendien lijdt het tot een positiever zelfbeeld.

Rockademy

Leiden en Zoetermeer

Openingstijden
ma t/m vrij van 14.00-22.00
za van 12.00 - 19.00 Prijs
Proefles € 10,00
Kinderfeestje € 12,50 p.p.p. dagdeel (1,5 uur)

Klik hier om een reactie te geven

Klik hier om terug te gaan naar de pagina met kinderfeestjes in Zuid-Holland.