Handige en superleuke mozaiekfeestjes thuis

Mozaïeken is een gezellige bezigheid, waar zowel jong als oud snel aan verknocht raakt.

Voor kinderfeestjes is er een ideaal concept van Cristallo om een superleuk creatief kinderfeest thuis te organiseren: Cristallo levert complete, betaalbare mozaïekpakketjes met alle benodigde materialen en hulpmiddelen inclusief. Zo heeft ieder kind zijn/haar eigen materialen (uiteraard méér dan voldoende). De werkwijze wordt duidelijk beschreven in een werkbeschrijving die elk kind voor zichzelf heeft en op de website staan diverse instructievideo's ter ondersteuning. Hulp van ouders is nauwelijks nodig, de kinderen kunnen doorgaans geheel zelfstandig aan het mozaïek werken.

Er is keuze uit meer dan 60 verschillende mozaïekpakketten, welke u geheel naar eigen wens kunt samenstellen voor het kinderfeest. Dit kunnen dus allemaal dezelfde zijn, maar ook verschillende zodat er keus is voor elk kind. Zo is er keuze uit verschillende series spiegels, fotolijstjes, maskers, dienbladen en meer.

De prijzen van alle mozaïekpakketjes variëren van € 7,00 tot € 9,95. Zeer betaalbaar om een mozaïek kinderfeestje thuis te vieren. Daarnaast biedt Cristallo diverse losse mozaïekmaterialen aan voor eigen ideeën.

Cristallo maakt o.a. gebruik van kindvriendelijke, sneldrogende mozaïeklijm, wat er voor zorgt dat iedereen het zelfgemaakte werkstuk nog dezelfde dag, vol trots natuurlijk, mee naar huis kan nemen.

Bestellen van deze gewilde mozaïekpakketten gaat heel eenvoudig op de overzichtelijke website Cristallo.nl. Levering vindt altijd direct plaats, binnen 2 werkdagen wordt de bestelling aan huis bezorgd.

Ben je op zoek naar een creatief kinderfeest, bezoek dan zeker deze website voor inspiratie!

Klik hier om een reactie te geven

Return to mijn complete selectie van kinderfeestjes.