Feestje in het bos

door Natuur is een feest
(Noord Holland)

Wil jij met je verjaardag graag naar buiten? Houd je van hutten bouwen? Van katapult schieten? Fikkie stoken? Of wil je later boswachter worden? Of bioloog? Ga mee op zoek naar diersporen. Misschien zien we wel een hert of een vos. Of vinden we botten!


Natuur is een feest neemt jou en je vriendjes mee de natuur in. Bijvoorbeeld naar de duinen bij Haarlem of bij Castricum. Je kunt ook je feestje boeken in het Amsterdamse bos of in de bossen bij Hilversum, Bussum of Baarn.

In het Amsterdamse bos kun je prima hutten bouwen. Bij de speeleilanden kun je met een kabelbaan over het water en schatzoeken op het pirateneiland.

In de Waterleidingduinen gaan we dwars door de duinen lopen. Hier wonen heel veel damherten. Je kunt ze vinden door de sporen te volgen. Zijn de keutels nog vers? Dan zijn we in de buurt. Je kan ook mee naar de vossenkijkplek, maar dan moet je wel een beetje van wandelen houden.

Bij Natuurspeeltuin De Natureluur (in Amsterdam West) doet Natuur is een feest ook de feestjes.
Dit is een leuke plek als je ook nog wil leren om een vuurtje te maken zonder lucifers. Eetbare planten wil zoeken. Brandnetelsoep wil brouwen boven het kampvuur of broodjes wil bakken.

Als je 7+ bent, nemen we ook zakmesjes mee. Iedereen mag dan een mooie scherpe speer maken. Pas je wel op dat je niet in je vingers snijdt!

Bij feestjes van Natuur is een feest mag veel, en moet weinig. Elk kind komt tot zijn of haar recht. Ook speciale kinderen (bv. ADHD, PDDNOS of een verstandelijke handicap) blijken het prima naar hun zin te hebben op onze feestjes.

Natuur is een feest heeft meerdere feestjesgevers. Zo kun je dus in heel Noord Holland boeken en heeft er altijd wel iemand ruimte in zijn agenda op je dag naar keuze. Kijk eens op onze website voor de mogelijkheden en boek een kinderfeestje naar wens!

Kosten: € 100,= voor 8 kinderen, daarboven € 7,50 per kind extra.

Duur van het feestje: 2 uur volledig begeleid.

Kijk op Natuur is een feest

Contactpersoon: Bart de Koning

Klik hier om een reactie te geven

Klik hier om terug te gaan naar de pagina met kinderfeestjes in Noord-Holland.