Feest4kidsenzo

door Michelle Bont
(De Meern)

Binnenkort een jarige Jop of Jet? Feest4Kids&Zo geeft leuke en creatieve workshops op kinderfeestjes. Gewoon bij je thuis. Geen gedoe met vervoer. Voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar. Omgeving De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn e.o.


  • Vogelhuisjes pimpen

  • Letterbakhuisje versieren

  • Ecoshape en of papier-maché figuren decopatchen


Dit zijn de standaard workshops die Feest4Kids&Zo aanbiedt. Maar daarnaast sta ik open voor ideeën en of wensen.

Kijk op de website Feest4Kids&Zo of op de Facebook-pagina van Feest4Kids&Zo. Daar staan foto's van de reeds gegeven feestjes en kun je voorbeelden bekijken.

Wie weet tot ziens? :)

Reacties op Feest4kidsenzo

Gemiddelde beoordeling starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie te geven

Nov 22, 2013
Beoordeling
starstarstarstarstar
aanrader
door: Theo

Mijn dochter heeft twee weken geleden een feestje gegeven,waar feest4kidsenzo de creatieve uren op zich heeft genomen. Alle kinderen hebben zich kostelijk geamuseerd en praten er nog over! We konden suggesties inbrengen en er werd met ons mee gedacht! Zelfs aan limonade en een snoepje is gedacht! Nogmaals dank voor de leuke middag en zekers Tot ziens. Groetjes namens mijn dochter April.

Nov 22, 2013
Beoordeling
starstarstarstarstar
Workshop decopatchen
door: Desiree

Michelle heeft op onze dochter d'r partijtje de workshop decopatchen gedaan. Het was hartstikke leuk en de meiden zijn wel 2 uur zoet geweest met hun giraffe! Daarna konden ze hun creatie mee naar huis nemen, ze waren allemaal erg trots op het resultaat. Ook van de moeders kreeg ik leuke, positieve reacties terug. Geslaagd feestje!

Klik hier om je eigen reactie te geven

Klik hier om terug te gaan naar de pagina met kinderfeestjes in Utrecht.