Expeditie Robinson

door Eerste Hulp Bij Feestjes
(Leusden)

Schuilt er in jou een echte 'survivalkid', ben je 10 jaar of ouder en hou je van een lekker actief feestje? Dan is het het themafeest Expeditie Robinson vast iets voor jou.

De themakist zit boordevol spelmateriaal en versiermateriaal zodat je al snel helemaal in de stemming komt.

Je gaat in twee kampen strijden om de Robinson-titel. Welk team heeft als eerste de gevangene bevrijd? En welk team kan het snelste tijgeren onder een camouflagenet door? Lukt het je om vuur te maken met een magnesiumstick? En welk kamp weet het meest over survivallen en is goed in het oplossen van puzzels?

Natuurlijk mag het bouwen van een zo hoog mogelijke toren met houtblokken niet ontbreken. Ook ga je schieten met pijl en boog of met een katapult op afbeeldingen van een fazant, leguaan of rat.

Het kamp dat een spel wint, verdient een amulet die ingezet kan worden bij de finalequiz. Probeer dus om met je kamp zoveel mogelijk amuletten te verdienen.

Versiermaterialen in de kist zijn onder andere twee grote, opblaasbare palmbomen van ongeveer 1.80 meter, een bamboe trommel, een bamboe windorgel, bamboe fakkelhouders, een rieten waaier en kussen hoezen met dierenvacht print.
Ook een aantal echte halve kokosnoten helpen je bij het creëren van een heus eiland sfeertje.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Kijk dan op Expeditie Robinson feestje.


Klik hier om een reactie te geven

Return to mijn complete selectie van kinderfeestjes.