Creatieve workshops bij de Gruitpoort

Een kinderfeestje organiseren is altijd moeilijk, want hoe houd je een grote groep kinderen een hele middag geamuseerd op een originele manier. Dat is voor ons geen probleem.

Bij de Gruitpoort kunnen kinderen terecht voor een cultureel en origineel kinderfeestje zonder zorgen. Ze hebben de vrijheid om hier creatief bezig te zijn op hun speciale dag. Zo kun je rustig genieten van het plezier van je kind.

De Gruitpoort heeft al een aantal arrangementen ter inspiratie. Zo kun je samen met de kinderen naar een leuke film voor maar €5,50 per kind (iedere zaterdag om 14.30 uur), de kinderen kunnen samen een schilderij maken voor de jarige job als cadeau of een workshop als circusartiest waar uw kind samen met zijn of haar vriend(inn)en kunnen proeven aan het artiestenleven. Samen schitteren zij dan in een écht theater.

In het gezellige café kunnen de kinderen aansluitend aan de film of de workshop een hapje en drankje nuttigen. Je kunt hierbij denken aan een patatje of pannenkoeken op het pannenkoekenschip, maar denk ook eens aan een high ranja! Een high ranja is een high tea voor kinderen, met allemaal lekkere zoetigheden. Of maak zelf taarten of cupcakes tijdens een workshop. Een zoete herinnering aan een leuke dag.

Natuurlijk denken wij graag met u mee over andere mogelijkheden, wij staan open voor andere creatieve ideeën. Bij de Gruitpoort ben je gegarandeerd van een leuk en inspirerend kinderfeestje waar je kind en zijn of haar vriend(inn)en nog dagen over na zullen praten. Een leuke bijkomstigheid is dat de jarige job bij ons altijd gratis is en neem je een arrangement af, dan krijgt ieder kind een zakje snoep en een glaasje ranja. Dus wil je eens een keer iets anders voor je kind, denk dan eens aan de Gruitpoort. Wij hebben alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Het aanbod is geschikt voor zowel jongens als meisjes van 6 tot en met 12 jaar en de prijzen beginnen bij €5,50 per kind.

Voor meer informatie kijk je op Gruitpoort of bel ons op 0314-340943 en vraag naar Merel Deijnen of Ingrid Haverkort.

Klik hier om een reactie te geven

Klik hier om terug te gaan naar de pagina met creatieve activiteiten.