Complete themafeestjes en alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feestje

Aan welk kinderfeestje van vroeger heeft u de leukste herinnering? Was het dat dure uitje in het pretpark? of het feestje bij dat vriendje of vriendinnetje thuis met die leuke fotospeurtocht of creatieve moeder?

Kinderen vinden vaak de kinderfeestjes bij iemand thuis leuker dan de dure uitjes. Echter geeft het bij de ouders vaak nogal wat stress of ontbreekt het aan tijd om een kinderfeestje uit te denken en vervolgens ook nog de inkopen te doen.

Wil je toch een kinderfeestje thuis houden? Dan hebben wij de oplossing.
Maak kennis met kinderfeestjeonline.

Wij hebben complete themapakketten in verschillende thema's. De pakketten bevatten alles wat je nodig hebt voor een geweldig kinderfeestje.

Wil je een piratenfeestje houden voor je kind?
Wij sturen je een compleet pakket met uitnodigingen, draaiboek met daarin alle activiteiten en spellen uitgeschreven, knutselactiviteit + alle materialen, ooglapjes, schatkaarten, speurtocht, uitdeelcadeautjes, materialen voor de spelletjes enzovoort.
Je hoeft alleen het draaiboek nog maar te volgen voor een super kinderfeestje.

Alle materialen die in het pakket zitten mag je houden.

Wij houden rekening met de verschillende leeftijdscategorieën en weersomstandigheden. Voor de jongere kinderen hebben wij bijvoorbeeld een kabouterfeest met een leuke speurtocht voor in het park of bos. In de speurtocht zitten opdrachten verwerkt waardoor de kinderen van alles leren over dieren en seizoenen. Slecht weer? Tover de kinderen dan om in een echte bakker en duik de keuken met ze in om muffins te maken.

Maar ook voor de oudere kinderen hebben wij feestjes. Zoals een slaapfeest voor meiden, met maskertjes, nagellak, leuke knutselactiviteit, kortom alles om een avond te vullen.

Als je kind al wat ouder is en vriendjes en vriendinnetjes uitnodigt is het vaak lastig om een feestje te bedenken wat zowel de jongens als de meisjes leuk vinden. Dan is het levend ganzenbord een ideaal feestje. De kinderen worden in twee teams verdeeld. De dobbelsteen bepaalt welk spel er gespeeld gaat worden. Welk team zou de medaille winnen?

Tevens kun je bij ons ook losse onderdelen bestellen voor een feestje.

Wij hebben verschillende speurtochten voor zowel de kleinste kinderen als de oudere. De moeilijkheidsgraad en opdrachten zijn aangepast aan de leeftijd van de kinderen.

Of alleen op zoek naar een knutselactiviteit? Wat dacht je van schorten versieren of je eigen rugzak maken?

Maak keuze uit onze decoratiepakketten om het feestje aan te kleden en u hoeft de deur geen eens meer uit!!

Hopelijk tot ziens bij kinderfeestjeonline.

Klik hier om een reactie te geven

Return to mijn complete selectie van kinderfeestjes.