Beauty Feestjes!!

door Sandra
(Almere)

Ik bied diverse zeer leuke beautyfeestjes aan voor meisjes in de leeftijd van ongeveer 8 jaar tot 12 jaar. Zo bied ik meerdere soorten nagellakfeestjes aan, waarbij er gekozen kan worden uit een leer- en doefeestje met allerlei nailarttechnieken, een doe en laat-doen feestje, waarbij de nagels van alle dames mooi gelakt en versierd worden en ze zelf een nagellakwiel mogen versieren en lakken en voor de wat grotere meiden een gellak party.


Ook kan er bij mij een make-up party geboekt worden, mogelijk in de thema's Glamour, Vintage, Gothic of Make Up zoals een popster.

Sinds kort geef ik ook een haarstylingsparty, hierbij leren de meiden alles over het stylen van haar, vlechttechnieken, haaraccessoires en kapsels maken. De wat grotere meiden mogen ook aan het werk met de styling apparaten zoals stijltang, krultang, warme krulspelden etc.

Deze feestjes kosten € 8,50 p.p. (minimaal 5 deelnemers) en zijn incl. een cadeautje voor de jarige, een certificaat en bij de nagelfeestjes een nagelwiel.

Er kunnen ook combinaties gemaakt worden, dus bijvoorbeeld een nagellakfeestje met make-up, haarstyling met make-up enz. Deze all-in feestjes kosten € 10,00 p.p.

Ik kom aan huis (vanaf februari heb ik een kleine salon aan huis)en vraag buiten Almere € 0,19 reiskosten per km.

Kijk op Sandravisagieā€Ž voor meer informatie of natuurlijk om een feestje te boeken!!

Klik hier om een reactie te geven

Klik hier om terug te gaan naar de pagina met kinderfeestjes in Flevoland.